Kerstmenu

Zoals elk jaar stijgen de bezoekers aantallen van Lekker Hapje rond deze dagen altijd naar het dubbele van wat ze normaal zijn. Gisteren registreerde de site zelfs het hoogste aantal bezoekers ooit en het vorige record dateerde van 22 december vorig jaar.

Al die bezoekers zijn natuurlijk op zoek naar ideeën voor het kerstdiner en helaas heb ik dit jaar geen recepten voor ze klaar staan. Om het goed te maken daarom een greep suggesties uit de archieven van de site, plus een boel links naar recepten elders op het web. En de belofte om volgend jaar wel goed voorbereid te zijn.

Uit de archieven

Voorgerechten:

Hoofdgerechten:

Nagerechten:

Elders op het web

Andere kooksites hadden hun zaakjes natuurlijk wel goed op orde en kwamen met wel suggesties en zelfs complete menu’s. Hier een kleine greep uit dat aanbod:

Goed, hopelijk kan men hiermee weer uit de voeten. Ik lees graag in de reacties of men hier iets aan heeft gehad, of er sites/recepten zijn die ik heb gemist en uiteraard wat eenieder gekookt en gegeten heeft tijdens de kerst.

Zelf ben ik weer in de goede handen van de familie en het wordt ongetwijfeld weer smullen morgen (nochebuena) en natuurlijk overmorgen. Ik zal zelf ook rapport uitbrengen over al het lekkers wat me wordt voorgeschoteld.

Vrolijk kerstfeest!

This entry was posted in Algemeen, Links and tagged , by Alberto. Bookmark the permalink.

About Alberto

Alberto is een in Spanje geboren,halve venezolaan, die al jaren in Nederland woont. Hij houdt van lekker eten en bedacht lang geleden dat die daar het vaakst van kon genieten door zelf lekker te leren koken. Zijn culinaire avonturen blogt hij op lekkerhapje.nl. Als die geen heldendaden aan het verrichten is in de keuken, doet hij dat op het basketbalveld of voor zijn baas in de Telecom/ICT.

Laat een reactie achter

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.