Contact

Wil je in contact komen met mij of een van de andere auteurs van deze weblog? Dat kan op verschillende manieren!

Reacties

Je kunt een reactie achterlaten op elk bericht dat je leest. We vinden het leuk om te horen wat je van onze artikelen vindt, of je vragen of suggesties hebt, of je iets wilt delen dat gerelateerd is aan het onderwerp. Om een reactie te plaatsen, hoef je alleen maar je naam en e-mailadres in te vullen en op de knop “Reactie plaatsen” te klikken. Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd en wordt alleen gebruikt om je op de hoogte te stellen als iemand reageert op je bericht.

Socials

Je kunt ons ook volgen en bereiken via social media. We zijn actief op de volgende platforms:

Je kunt ons daar een bericht sturen, een reactie achterlaten of onze posts delen met je vrienden en volgers.

Blijf op de hoogte!

Er zijn meerdere manieren om op de hoogte te blijven van de lekkerste recepten op het internet (of op z’n minst het .nl domein).

Als je geen enkel bericht wilt missen kun je uiteraard Lekker Hapje volgen op de diverse socials (zie hierboven) maar je kan je ook abonneren via e-mail of RSS.

E-MAIL

Je kunt je aanmelden om een email te ontvangen wanneer er een nieuw recept op de site verschijnt. Gebruik hiervoor onderstaand formulier. Je ontvangt dan een email waarin gevraagd wordt om je aanmelding te bevestigen. Dit is ook het enige waarvoor we je email adres zullen gebruiken.

Join 473 other subscribers

Als je op een gegeven moment beslist dat je niet meer van al die email gediend bent, heb je altijd de mogelijkheid om je af te melden. We zullen je email adres gelijk uit de database verwijderen en je krijgt geen berichten meer van Lekker Hapje.

RSS

Als laatste kun je ook gebruik maken van de RSS feeds van Lekker Hapje.

RSS staat voor Really Simple Syndication. Het is een manier om automatisch de laatste updates van websites te ontvangen in een speciale app, een RSS-lezer. Zo kun je al je favoriete websites in één overzicht zien, zonder dat je ze allemaal hoeft te bezoeken. Er zijn veel gratis apps beschikbaar, zoals Feedly, Inoreader of NewsBlur.

Het enige wat je hoeft te doen is het adres van de RSS-feed van Lekker Hapje in je RSS-app te configureren en je blijft automatisch op de hoogte van alle nieuwtjes. Het adres is: http://www.lekkerhapje.nl/wp-atom.php