Blijf op de hoogte!

Er zijn meerdere manieren om op de hoogte te blijven van de lekkerste recepten op het internet (of op z’n minst het .nl domein).

Je kan natuurlijk altijd regelmatig de site blijven checken om te zien of er iets nieuws op verschenen is. Gezien de onregelmaat in de publicatie van nieuwe recepten (denk aan de magere maand maart van 2006), kan dit een frustrerende aangelegenheid zijn.

Email notificaties

Als alternatief kun je je aanmelden om een email te ontvangen wanneer er een nieuw recept op de site verschijnt. Gebruik hiervoor onderstaand formulier. Je ontvangt dan een email waarin gevraagd wordt om je aanmelding te bevestigen. Dit is ook het enige waarvoor we je email adres zullen gebruiken.


 

Als je op een gegeven moment beslist dat je niet meer van al die email gediend bent, heb je altijd de mogelijkheid om je af te melden. We zullen je email adres gelijk uit de database verwijderen en je krijgt geen berichten meer van Lekker Hapje.

RSS

Als laatste kun je ook gebruik maken van de RSS feeds van Lekker Hapje.

RSS biedt de mogelijkheid om de laatste nieuwtjes en wijzigingen van je favoriete sites (zoals Lekker Hapje natuurlijk!) automatisch te ontvangen, zonder dat je al die sites hoeft te bezoeken. Hiervoor dien je gebruik te maken van een speciaal programma (een RSS-lezer, ook wel nieuwslezer) waar je alle nieuwtjes en wijzigingen overzichtelijk te zien krijgt.

Het enige wat je hoeft te doen is het adres van de RSS-feed van Lekker Hapje in je nieuwslezer te configureren en je blijft automatisch op de hoogte van alle nieuwtjes. Het adres is:

http://www.lekkerhapje.nl/wp-atom.php

Er zijn vele goede gratis nieuwslezers op het internet te krijgen. Enkele voorbeelden zijn:

Windows

Mac OS X

Web
Er zijn ook verschillene websites die als nieuwslezer fungeren. Het voordeel hiervan is dat je je gegevens op elke computer met internettoegang beschikbaar hebt. Voorbeelden zijn:

Voor meer informatie over RSS kun je op de volgende sites terecht: