Huisregels

Uiteraard vind ik het leuk als mensen reageren op de stukjes en recepten op de site. Tips, aanvullingen, verbeteringen en ook complimenten zijn van harte welkom. Aangezien ik toch een beetje van mezelf op internet zet, beschouw ik de website als een stukje van mijn eigen huis. Daarom zijn op alle reacties mijn zogenaamde “huiskamerreglement” van toepassing:

  1. Géén anonieme reacties. Net als in mijn huis zal ik ook mijn website geen mensen toelaten die ik niet ken. Dat betekent natuurlijk niet dat ik je voor en achternaam moet kennen. Het helpt als je geen valse e-mailadres gebruikt en een Gravatar hebt.
  2. Schrijf niets wat je niet zou zeggen als je bij mij thuis op de bank zou zitten. Onnodig lompe, grove of beledigende reacties zullen gelijk worden gewist.
  3. Blijf bij het onderwerp. Zorg ervoor dat je reageert op de inhoud van het recept of op de discussie die daaruit is gekomen.

Bij het reageren hoort dus een bepaalde etiquette. Als je reactie daar niet aan voldoet, kan ik je niet in mijn huis laten en zal ik hem wissen.