Valentijn links

Hallo Internet, ik ben Alberto. Je kent me vast nog wel van vroeger, toen ik zo nu en dan nog eens stukjes schreef op deze site. Nee, vergeten? Dan wordt het tijd voor een hernieuwde kennismaking.

Normaliter doe ik elk jaar rond deze tijd, met wisselend succes, een poging om een recept te plaatsen voor een Valentijnsgerecht: iets lekkers wat je je geliefde voor kunt zetten. Dat gaat er dit jaar niet van komen, door de schaamteloze verwaarlozing waar ik de site en haar lezers de laatste weken aan heb onderworpen. Ik maak me er dit jaar makkelijk vanaf met een lange verzameling links naar andere (kook-)sites waar men wel aan Valentijnsdag heeft gedacht.

(Ja, dat de lijst pas op de 14e zelf laat in de avond de deur uitgaat, is inderdaad een beetje mosterd na de maaltijd. I know.)

Hartvormige quiche, met dank aan Cristina.

En tot slot, als herinnering aan betere tijden toen de site nog wel regelmatige updates kende, de recepten die de afgelopen jaren in het kader van Valentijnsdag op Lekker Hapje zijn verschenen:

This entry was posted in Links and tagged , , by Alberto. Bookmark the permalink.

About Alberto

Alberto is een in Spanje geboren,halve venezolaan, die al jaren in Nederland woont. Hij houdt van lekker eten en bedacht lang geleden dat die daar het vaakst van kon genieten door zelf lekker te leren koken. Zijn culinaire avonturen blogt hij op lekkerhapje.nl. Als die geen heldendaden aan het verrichten is in de keuken, doet hij dat op het basketbalveld of voor zijn baas in de Telecom/ICT.

Laat een reactie achter

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.