Champignons gevuld met pesto en kaas

De lieve Angelique bracht dit recept onder mijn aandacht. Zij wist dat ze hiermee een topper in handen had.

Deze champignons smaken heerlijk en zijn uitstekend geschikt als hapje tussendoor, party snack of smakelijk voorafje. Dat laatste kan misschien nog van pas komen voor diegenen die nu nog op zoek zijn naar een voorgerecht voor hun aanstaande kerstdiner.

Ingrediënten

Bereidingswijze

Maak de champignons schoon. snijd van elke champignon de stengel af zodat je alleen het kapje overhoudt. Vul elk kapje met een lepeltje pesto. Plaats de gevulde champignons in een ovenschaal en strooi er nog wat geraspte kaas over heen.

Bak de champies op ongeveer 180 graden gedurende zo’n 10 minuten.

2 thoughts on “Champignons gevuld met pesto en kaas

Laat een reactie achter

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.