Lekker Hapje Cup 2010: Groep C, 2e wedstrijd

This entry is part 32 of 49 in the series Lekker Hapje Cup 2010

De openingswedstrijd in groep C kunnen we gerust de spannendste van het toernooi tot nu toe noemen. Uiteindelijk greep Spanje de overwinning, dicht op de hielen gezeten door Argentinië, Denemarken en Japan. Voor Nigeria is het zuur dat ze nu slechts op 1 punt staan, ondanks dat hun spel niet onderdeed voor die van de andere 4 landen. Dit heeft tot zware protesten aan het adres van de organisatie geleid, maar die lijken vooralsnog tot dovemansoren gericht. De tussenstand:

 1. Spanje – 5 punten
 2. Argentinie, Denemarken en Japan – 3 punten
 3. Nigeria – 1 punt

June 22, 2010 - Polokwane, LIMPOPO, South Africa - epa02216929 An Argentinian fan holds a flag where it reads 'I believe in god' and a portrait of Diego Maradona is seen during the FIFA World Cup 2010 group B preliminary round match between Greece and Argentina at the Peter Mokaba stadium in Polokwane, South Africa, 22 June 2010.Niets is echter nog beslist en de tweede wedstrijd kan cruciaal zijn voor het verdere verloop van deze groep. Japan gaat vol in de aanval met zijn rijstkoekjes; het is duidelijk dat bondscoach GJ zijn overwinning van vorig jaar wil herhalen. Denemarken gaat weer uit van eigen kracht met een sterk visgerecht, terwijl het verder opvalt dat zowel Spanje, als Argentinië als Nigeria voor de welbekende salade-tactiek hebben gekozen, al geven de drie bondscoaches elk hun eigen draai eraan.

De recepten:

Lees alle recepten goed door, geef je mening in een reactie en breng hieronder je stem uit op de beste/lekkerste/leukst geschreven.

Stemmen is mogelijk tot 23:59 op 29 juni.

Series Navigation<< Oranje meisjesdag rijstkoekjesGebakken forel met amandelen >>
This entry was posted in Lekker Hapje Cup by Alberto. Bookmark the permalink.

About Alberto

Alberto is een in Spanje geboren,halve venezolaan, die al jaren in Nederland woont. Hij houdt van lekker eten en bedacht lang geleden dat die daar het vaakst van kon genieten door zelf lekker te leren koken. Zijn culinaire avonturen blogt hij op lekkerhapje.nl. Als die geen heldendaden aan het verrichten is in de keuken, doet hij dat op het basketbalveld of voor zijn baas in de Telecom/ICT.

0 thoughts on “Lekker Hapje Cup 2010: Groep C, 2e wedstrijd

 1. Pingback: Tweets die vermelden Lekker Hapje Cup 2010: Groep C, 2e wedstrijd » Lekker Hapje -- Topsy.com

 2. Wat is er gebeurd met de groepen D en A, die rondes hadden toch al begonnen moeten zijn?

  Hoe is het met het inleverschema voor groep B, ronde3, is die deadline ook opgeschoven? wel belangrijk ivm de kwartfinale deze middag en de BBQ morgen!

 3. De tweede wedstrijd in Groep C was een makkelijke prooi voor Nigeria. Japan eiste op geruime afstand de tweede plaats, gevolgd door Argentinië, Spanje en Denemarken. Dit alles leidt tot de volgende tussenstand in de groep:

  1. Japan, Spanje – 7 punten
  3. Argentinië, Nigeria – 6 punten
  5. Denemarken – 4 punten

  Het is gemeen spannend! Alle 5 de landen maken nog kans op de kwartfinale. Alles zal beslist worden met het derde recept in de laatste wedstrijd!

Laat een reactie achter

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.