Lekker Hapje Cup: Groep D, 3e wedstrijd

This entry is part 49 of 49 in the series Lekker Hapje Cup 2010

June 23, 2010 - Tshwane/Pretoria, Guateng, South Africa - 23 JUN 2010: An Algeria fan, pregame. The United States National Team played the Algeria National Team at Loftus Versfeld Stadium in Tshwane/Pretoria, South Africa in a 2010 FIFA World Cup Group C match.Terwijl het beetje bij beetje bij me begint door te dringen dat ik misschien te veel hooi op mijn vork genomen heb met de LHC, wordt het tijd om de groepsfase af te ronden met de laatste wedstrijd in groep C. De landen gaan deze in met de volgende tussenstand:

 1. Chili – 6.5 punten
 2. Algerije – 6 punten
 3. Griekenland – 4.5 punten
 4. Slowakije (en Noord-Korea) – 4 punten

Iedereen, behalve Noord-Korea, maakt nog op kans op de volgende ronde. Wordt het Slowakije dankzij de runderlappen? Slingert chili zich aan de apenstaart de kwartfinales in? Behoudt Algerije de koppositie met haar groentesoep? Of hebben mijn inktvissen toch nog het gewenst resultaat voor Griekenland? Stem! De recepten:


Stemmen kan tot vrijdag 30 juli om 23:59.

Series Navigation<< Gegrilde inktvissen gevuld met feta
This entry was posted in Lekker Hapje Cup by Alberto. Bookmark the permalink.

About Alberto

Alberto is een in Spanje geboren,halve venezolaan, die al jaren in Nederland woont. Hij houdt van lekker eten en bedacht lang geleden dat die daar het vaakst van kon genieten door zelf lekker te leren koken. Zijn culinaire avonturen blogt hij op lekkerhapje.nl. Als die geen heldendaden aan het verrichten is in de keuken, doet hij dat op het basketbalveld of voor zijn baas in de Telecom/ICT.

0 thoughts on “Lekker Hapje Cup: Groep D, 3e wedstrijd

 1. Grappig om te merken dat je in Lombok woont (dankzij je link naar mijn site). Woon je er al lang? Ik ben er (soms wel helaas) net weg.
  En als de LHC je teveel wordt, mag je wat mij betreft ook wel de volgende rondes inkorten hoor. Sterkte!

 2. Grappig, ik ben er net iets meer dan 3 maanden weg.. En dank voor je opmerking over het stukje, jij had er gelijk een goede wegwijzer aan ;-)

 3. Alberto!

  Ik ben zo benieuwd of ik op zoek mag naar nog een lekker Chileens recept,
  of dat ik me er gemakkelijk vanaf heb gemaakt met mijn laatste cocktail…

  Laat me niet langer in spanning!

 4. Als je nog 2 weken wacht, dan ben ik weer terug van vakantie… Alhoewel, onze bungalow hier in de Perigord heeft ook een fornuis en een magnetron.

 5. Komt het vervolg op de wedstrijd nog of is het afgelopen?
  Of heb ik iets gemist toen ik op vakantie was?

  Groetjes
  Anita

 6. Onze Spaanse vriend is op vakantie in zijn Heimat. Ik neem aan dat we na die vakantie meer horen.. Ik heb ook nog wat leuke dingen die zeker een kans moeten krijgen in de tweede ronde!

Laat een reactie achter

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.