Zwitserse uientaart

This entry is part 3 of 49 in the series Lekker Hapje Cup 2010

Aan Silke de eer om namens Zwitserland de eerste wedstrijd in de Lekker Hapje Cup af te trappen. Dit doet ze met de Schweizer swiebeltorte (Zwitserse uientaart). Haast je snel naar haar Kookhoekje om het recept te lezen en kom dan snel terug om je stem uit te brengen.

Series Navigation<< Welkom bij de Lekker Hapje Cup 2010Zuid-Afrikaanse butternutsalade >>
This entry was posted in Lekker Hapje Cup, Alle Recepten, Ovenschotels, Links by Alberto. Bookmark the permalink.

About Alberto

Alberto is een in Spanje geboren,halve venezolaan, die al jaren in Nederland woont. Hij houdt van lekker eten en bedacht lang geleden dat die daar het vaakst van kon genieten door zelf lekker te leren koken. Zijn culinaire avonturen blogt hij op lekkerhapje.nl. Als die geen heldendaden aan het verrichten is in de keuken, doet hij dat op het basketbalveld of voor zijn baas in de Telecom/ICT.

Laat een reactie achter

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.