Zuid-Afrikaanse butternutsalade

This entry is part 4 of 49 in the series Lekker Hapje Cup 2010

Sabina, van Sabina kookt!, vertegenwoordigt tijdens de Lekker Hapje Cup het gastland Zuid-Afrika. Ze treedt daarmee in de voetsporen van GJ, die afgelopen jaar Bafana Bafana naar de overwinning leidde bij de inaugurele Lekker Hapje Cup.

Sabina lijkt echter niet uit het veld geslagen door deze zware opgave en vol vertrouwen maakt ze haar debuut in de Lekker Hapje Cup met een butternutsalade en de, volgens haar, lekkerste dressing van de wereld.

Haast je naar haar site om het recept te lezen en kom dan terug om je stem uit te brengen!

Series Navigation<< Zwitserse uientaartSouthern Chicken, Tortilla Chips, Bean Dip & Cucumber Salad >>
This entry was posted in Alle Recepten, Salades, Links, Lekker Hapje Cup by Alberto. Bookmark the permalink.

About Alberto

Alberto is een in Spanje geboren,halve venezolaan, die al jaren in Nederland woont. Hij houdt van lekker eten en bedacht lang geleden dat die daar het vaakst van kon genieten door zelf lekker te leren koken. Zijn culinaire avonturen blogt hij op lekkerhapje.nl. Als die geen heldendaden aan het verrichten is in de keuken, doet hij dat op het basketbalveld of voor zijn baas in de Telecom/ICT.

Laat een reactie achter

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.