Scaloppine all limone met balsamicoaardappeltjes

This entry is part 21 of 25 in the series Lekker Hapje Cup 2009

Italië moet na de vertoonde overmacht in de eerste ronde als de grote favoriet voor de overwinning worden beschouwd. De dames van Excellent-eten lijken echter niet van hun stuk gebracht door de druk die dat met zich meebrengt en vol vertrouwen hebben ze hun recept voor de halve finale op hun site geplaatst: scaloppine all limone met balsamicoaardappeltjes.

Ga het snel checken!

Stem op dit recept in de halve finale van de Lekker Hapje Cup.

Series Navigation<< Bier potjieLolly cake >>
This entry was posted in Lekker Hapje Cup, Alle Recepten, Hoofdgerechten, Italiaans, Mediterraan, Links by Alberto. Bookmark the permalink.

About Alberto

Alberto is een in Spanje geboren,halve venezolaan, die al jaren in Nederland woont. Hij houdt van lekker eten en bedacht lang geleden dat die daar het vaakst van kon genieten door zelf lekker te leren koken. Zijn culinaire avonturen blogt hij op lekkerhapje.nl. Als die geen heldendaden aan het verrichten is in de keuken, doet hij dat op het basketbalveld of voor zijn baas in de Telecom/ICT.

One thought on “Scaloppine all limone met balsamicoaardappeltjes

Laat een reactie achter

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.