Zuid Afrikanen in vreugde en verwarring

This entry is part 19 of 25 in the series Lekker Hapje Cup 2009

ANP Johannesburg – Grote vreugde in Zuid Afrika vanwege de plaatsing voor de halve finale is vandaag gemengd met enige verwarring. De live uitgezonden persconferentie van bondscoach van Groenestijn deed menig Zuid Afrikaans kookfan de wenkbrauwen optrekken.

Van Groenestijn ging niet in op het vertrek van materiaalman Giesen uit het trainingskamp van de Bafana Bafana. Ook de vraag of hiermee de braai niet zal worden ingezet in de halve finale werd door hem genegeerd.

Over de geruchten dat de bobotie verdediging terug zal keren in de tweede ronde, zei van Groenestijn dat als hij eerlijk was hij moest zeggen dat de bobotie nog wel een keer te zien zal zijn tijdens het toernooi.

Materiaalman Giesen (links) en coach van Groenestijn tijdens de training van drie dagen terug.

Materiaalman Giesen (links) en coach van Groenestijn tijdens de training van drie dagen terug. Foto P.Smulders

Series Navigation<< Lekker Hapje Cup: uitslagen 1e rondeBier potjie >>

3 thoughts on “Zuid Afrikanen in vreugde en verwarring

  1. En dat terwijl van Groenestijn eindelijk zo ver was gekomen dat de spelers van Bafana bafana er ook van overtuigd geraakt waren dat het ticky-ticky niet meer houdbaar is in de huidige tijd. Gedesillusioneerd sprak Van Groenstijn dan ook over een “zwarte bladzijde in de historie” en een “stap terug in de tijd”…

Laat een reactie achter

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.