Lekker Hapje Cup halve finale

De vier halve finalisten hebben hun recepten ingestuurd en er kan gestemd worden op welke twee landen straks in de finale mogen uitkomen.

De stemronde had natuurlijk zaterdag moeten beginnen, maar helaas heb ik afgelopen weekend weinig tot geen tijd gehad. Daarvoor bied ik iedereen mijn aller nederigste excuses aan.

(Nee, het was écht geen list om na alle positieve reacties het momentum uit de Nieuw Zeelandse lolly cake te halen.)

(Heus niet!)

De vier inzendingen zijn:

Neem ze allemaal door en breng hieronder je stem uit op de beste/lekkerste/leukst geschreven recept uit. Stemmen kan tot het einde van 28 juni. De bovenste twee landen gaan door naar de finale.

This entry was posted in Lekker Hapje Cup by Alberto. Bookmark the permalink.

About Alberto

Alberto is een in Spanje geboren,halve venezolaan, die al jaren in Nederland woont. Hij houdt van lekker eten en bedacht lang geleden dat die daar het vaakst van kon genieten door zelf lekker te leren koken. Zijn culinaire avonturen blogt hij op lekkerhapje.nl. Als die geen heldendaden aan het verrichten is in de keuken, doet hij dat op het basketbalveld of voor zijn baas in de Telecom/ICT.

4 thoughts on “Lekker Hapje Cup halve finale

  1. Italië is ons favoriete vakantieland dus de Scaloppine all limone met balsamicoaardappeltjes van Femke is voor mij ook favoriet! Abbiamo mangiato molto bene!

Laat een reactie achter

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.