“Peter come back. This final is bigger than life.”

This entry is part 25 of 25 in the series Lekker Hapje Cup 2009
Materiaalman Giesen (links) en coach van Groenestijn tijdens de training van drie dagen terug.yolantheparissilvio

ANP Johannesburg – In een emotionele oproep heeft bondscoach van Groenestijn vandaag zijn materiaalman Giesen opgeroepen zich weer bij het nationale team van Zuid Afrika te voegen. De speculaties over de ‘geheime liefde’ waarvoor Giesen het trainingskamp van de Zuid Afrikanen heeft verlaten woeden hevig.

Voorafgaand aan de persconferentie was al duidelijk dat er slechts een centrale vraag bestond. Dit was niet de vraag hoe de Bafana Bafana om zijn gegaan met het poffert protest, nog de lobby van enkele critici om de Indische kruiden in de basis opstelling te krijgen, de aanwezigheid van een Nieuw Zeelandse spion op de tribunes van het trainingscomplex, en ook niet hoe het team met zijn favoriete rol in de finale om moet gaan (in Zuid Afrika gaat iedereen er vanuit dat men al geplaatst is). Nee, de vraag die de internationale kookpers bezig hield was duidelijk: “Where is Peter?”. Hiermee doelend op de Zuid Afrikaanse materiaalman Giesen die enkele dagen geleden het Zuid Afrikaanse trainingskamp verliet voor een ‘geheime liefde’. De bondscoach begon zijn persconferentie met het onluisterende antwoord op die vraag: “Ik weet het niet.”

Hierna volgde een emotionele oproep aan materiaalman Giesen om zich weer bij het team te voegen, zodat Zuid Afrika de braai (=de Zuid Afrikaanse barbecue) kan inzetten tijdens de finale. “Peter come back. Deze finale is groter dan een recepten wedstrijd. Deze finale is groter dan de lekker Hapje cup. Deze finale is groter dan Zuid Afrika. This final is bigger than life!”. Hiermee was tevens de persconferentie afgelopen.

Speculaties over de plek waar Giesen zich momenteel bevind, en vooral met wie, woeden hevig. De paparazzi zouden in het bezit zijn van beelden opgenomen in een parkeergarage in Geldrop waarop Yolanthe Cabau van Casbergen te zien zou zijn in het bijzijn van een gehelmde materiaal man. Paris Hilton heeft verklaart dat zij de geheime liefde is van Giesen, maar wees op de spaarzame foto’s die er zijn van de materiaalman niet Giesen aan maar de bondscoach van Groenestijn, als haar nieuwe liefde. Als laatste in de serie mogelijke geheime liefdes is Veronica Lario gekandideerd. De echte aanleiding voor haar scheiding zou niet het gedrag van haar echtgenoot Berlusconi zijn, maar de liefde van haar leven.

Series Navigation<< Lekker Hapje Cup: uitslag halve finale

Laat een reactie achter

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.