Rode pasta met ricotta en basilicum

This entry is part 14 of 25 in the series Lekker Hapje Cup 2009

De Italiaanse inzending voor de Lekker hapje is door Femke en Ivonne op hun site geplaatst. Haast je dus snel naar excellent-eten.nl om te lezen hoe je de lekkerste rode pasta met ricotta en basilicum maakt!

Series Navigation<< Varkensrollade in kiwi-limoen sausPhilly Cheese Steak >>
This entry was posted in Links, Lekker Hapje Cup, Alle Recepten, Pasta, Italiaans, Mediterraan by Alberto. Bookmark the permalink.

About Alberto

Alberto is een in Spanje geboren,halve venezolaan, die al jaren in Nederland woont. Hij houdt van lekker eten en bedacht lang geleden dat die daar het vaakst van kon genieten door zelf lekker te leren koken. Zijn culinaire avonturen blogt hij op lekkerhapje.nl. Als die geen heldendaden aan het verrichten is in de keuken, doet hij dat op het basketbalveld of voor zijn baas in de Telecom/ICT.

Laat een reactie achter

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.