Snelle pasta met zeevruchten

Na het succes van de snelle serrano pasta, duurde het niet lang voor ik me weer bij Mark Bittman’s 101 summer recipes meldde voor een nieuw gerecht, toen ik weer eens zonder zin en inspiratie om te koken zat.

Het werd dit keer heel voorspelbaar weer pasta en wel nummertje 65. Nu had ik dit keer niet alle ingrediënten in huis, maar een tripje naar de supermarkt om een bakje zeevruchten te halen, was snel gemaakt.

Ingrediënten

voor 2 personen

  • bakje zeevruchten (150 gram garnalen, mosselen, inktvis)
  • 4 teentjes knoflook
  • 6 tomaten
  • olijfolie
  • zout
  • peper
  • 200 gram pasta

Bereidingswijze

Verhit de olijfolie in een pan. Bak hierin de zeevruchten samen met de fijngeknepen knoflook. Snijd de tomaten in blokjes en voeg ze toe in de pan. Blijf bakken tot de tomaten uit elkaar beginnen te vallen. Breng de saus op smaak met zout en peper.

Kook de pasta, verdeel over twee borden en doe er de saus overheen.

Laat een reactie achter

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.