Appel-kaneel shake

Sinds de intrede van de hele gave Philips HR 2094 in mijn keuken, is mijn inname van fruit met honderden procenten gestegen door alle smoothies die ik naar binnen werk.

Nog even over de blender, ik krijg (nog?) niets van Philips voor alle gratis reclame voor hun fantastisch produkt. Where’s the love Philips?

Deze smoothies bestaan, op een enkele zeer smakelijke uitzondering na, meestal uit een of twee soorten fruit aangevuld met melk of yoghurt. Lekker, gezond, maar niet bijster origineel. Totdat ik naar aanleiding van een lekkere Mona toetje op de volgende heerlijke combinatie stuitte. Goed bekeken ook niet echt origineel (en nog meer sluikreclame), maar desondanks wel erg lekker!

Ingrediƫnten

voor drie glazen

 • twee appels
 • twee glazen magere yoghurt
 • drie eetlepels gemalen kaneel
 • drie eetlepels honing

Bereidingswijze

Schil de appels en snijd ze in stukken. Voeg de fruit samen met de yoghurt, de kaneel en de honing in de blender en pureer tot je een heerlijke shake hebt.

Enjoy!

4 thoughts on “Appel-kaneel shake

  • De Philips doet het nog, al moet die het na de laatste verhuizing door ruimtegebrek doen met een plek in de akst ipv pontificaal op het aanrecht. Hierdoor wordt die helaas wat minder vaak gebruikt.

   Was graag naar de AvatarPicknick gekomen, maar kan dan helaas niet!

 1. hoi ik had de smoothie gemaakt volgens het recept maar
  volgs mij is 3 eetlepels kaneel erg veel ik den dat 3 theelepels wel genoeg is
  ga ik de volgende keer uit proberen

Laat een reactie achter

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.