Lekker Hapje Cup: Groep C, 3e wedstrijd

This entry is part 45 of 49 in the series Lekker Hapje Cup 2010

June 24, 2010 - 06083522 date 24 06 2010 Copyright imago GEPA  Pictures Football FIFA World Cup 2010 the vs JPN Rustenburg 24 Jun 10  Football FIFA World Cup 2010 Country game Denmark vs Japan Picture shows  supporters PUBLICATIONxNOTxINxAUTxITA Football men World Cup National  team international match Rustenburg supporter Spectators Vdig xkg 2010  Square Highlight premiumd.Ook groep C is toe aan de laatste en beslissende wedstrijd. Helaas zonder Japan; de Japanse bondscoach heeft het toernooi verlaten om bij zijn vrouw en pasgeboren zoontje te zijn. Nogmaals gefeliciteerd, GJ!

Na twee wedstrijden is dit de tussenstand in de groep:

1. Japan, Spanje – 7 punten
3. Argentinië, Nigeria – 6 punten
5. Denemarken – 4 punten

Zoals het cliché al zegt: alles is nog mogelijk!

Denemarken blijft weer in de vis, terwijl Spanje vol carnivoor gaat. Argentinië levert dan weer een mogelijk sausje voor het Spaans vlees, terwijl de Nigeriaanse bondscoach dit keer Finidi George eert.

De recepten:


Stemmen kan tot 23:59 op 23 juli.

Series Navigation<< Costillar de cordero al horno (lamsrack uit de oven)Slowaakse Runderlappen >>
This entry was posted in Lekker Hapje Cup by Alberto. Bookmark the permalink.

About Alberto

Alberto is een in Spanje geboren,halve venezolaan, die al jaren in Nederland woont. Hij houdt van lekker eten en bedacht lang geleden dat die daar het vaakst van kon genieten door zelf lekker te leren koken. Zijn culinaire avonturen blogt hij op lekkerhapje.nl. Als die geen heldendaden aan het verrichten is in de keuken, doet hij dat op het basketbalveld of voor zijn baas in de Telecom/ICT.

0 thoughts on “Lekker Hapje Cup: Groep C, 3e wedstrijd

  1. Pingback: Tweets die vermelden Lekker Hapje Cup: Groep C, 3e wedstrijd » Lekker Hapje -- Topsy.com

Laat een reactie achter

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.