Lekker Hapje Cup: Groep A, 3e wedstrijd

This entry is part 39 of 49 in the series Lekker Hapje Cup 2010

De eerste beslissingen gaan nu dan eindelijk vallen met de start van de derde stemronde in de groepsfase.

Het spits wordt weer afgebeten door groep A, waar de regerende kampioen Zuid-Afrika nog op de volle steun van de fans kan rekenen.

June 22, 2010 - Johannesburg, South Africa - epa02216338 South African fan celebrate the first goal scored by Bafana Bafana during their group match against France at the FIFA Fan Fest in Sandton, Johannesburg, South Africa, 22 June 2010.

Tussenstand na twee wedstrijden:

 1. USA, Zuid-Afrika: 7 punten
 2. Zwitserland: 4 punten
 3. Duitsland: 2 punten

Duitsland is al uitgeschakeld, maar wil de eer van die Heimat nog redden. De VS en Zuid-Afrika maken de meeste kans om de volgende ronde te halen. Maar mocht een van de twee landen een mindere dag hebben en onderaan eindigen, dan kan Zwitserland zich nog plaatsen door de wedstrijd te winnen (tie-breaker bij gelijk aantal punten zal het totaal aantal behaalde stemmen over alle wedstrijden zijn).

Het is dus nog geen uitgemaakte zaak, iedereen zal vol aan de bak moeten!

De recepten:


Stemmen kan tot 23:59 op 11 juli.

Series Navigation<< Schwarzwalder KirschtorteBanoffee Pie >>
This entry was posted in Lekker Hapje Cup by Alberto. Bookmark the permalink.

About Alberto

Alberto is een in Spanje geboren,halve venezolaan, die al jaren in Nederland woont. Hij houdt van lekker eten en bedacht lang geleden dat die daar het vaakst van kon genieten door zelf lekker te leren koken. Zijn culinaire avonturen blogt hij op lekkerhapje.nl. Als die geen heldendaden aan het verrichten is in de keuken, doet hij dat op het basketbalveld of voor zijn baas in de Telecom/ICT.

0 thoughts on “Lekker Hapje Cup: Groep A, 3e wedstrijd

 1. Pingback: Tweets die vermelden Lekker Hapje Cup: Groep A, 3e wedstrijd » Lekker Hapje -- Topsy.com

 2. USA en Zuid-Afrika maakten geen fout in de slotwedstrijd van groep A en plaatsen zich zonder problemen voor de volgende ronde. Helaas moeten we afscheid nemen van Duitsland en Zwitserland. Ik wil bij deze gelijk Silke en Martijn van harte bedanken voor hun recepten en alle tijd en moeite die ze gestoken hebben in het bereiden daarvan.

  UItslag:

  1. USA – 4 punten
  2. Zuid-Afrika – 3 punten
  3. Zwitserland – 2 punten
  4. Duitsland – 1 punt

  Eindstand in de groep:

  1. USA – 11 punten
  2. Zuid-Afrika: 10 punten
  3. Zwitserland: 6 punten
  4. Duitsland: 3 punten

Laat een reactie achter

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.