Wraps van tonijn met pesto

Door de zalmwraps moest ik weer denken aan andere recepten die ik lang geleden via email ontvangen heb en waarbij ook allerlei lekkers in een tortilla gewikkeld wordt. Een recept waarbij roomkaas en komkommer “gewrapt” worden, kreeg ik van Lavinia.

Dit recept kwam van Ivonne. Ditmaal wordt tonijn op een bedje van pesto en sla in een tortilla gewikkeld.

Ingrediënten

  • Mexicaanse wrap tortilla’s
  • pesto
  • blikje tonijn in water
  • sla

Bereidingswijze

Open het blikje tonijn en laat het water er uit lekken.

Smeer de tortilla aan een kant in met Pesto. Leg hierop wat blaadjes sla en verdeeel hierop weer de tonijn. Let er weer op dat je alles goed verdeelt, zodat na oprollen de wrap overal even dik is. Breng het geheel ventueel nog wat op smaak met zout en peper.

Rol de tortilla op, snijd hem in stukjes, prikkertje er doorheen en smullen maar!

Eventueel kun je de tortilla ook vervangen door plakjes ham, ook erg smakelijk.

Eigenlijk zijn de variaties eindeloos en alleen beperkt door je vermogen om lekkere combinaties te bedenken. Wat je ook verzint, zulke wraps zijn en blijven een ideale snack voor verjaardagen en feestjes.

This entry was posted in Alle Recepten, Fingerfood, Vis, Mediterraan and tagged , , , , by Alberto. Bookmark the permalink.

About Alberto

Alberto is een in Spanje geboren,halve venezolaan, die al jaren in Nederland woont. Hij houdt van lekker eten en bedacht lang geleden dat die daar het vaakst van kon genieten door zelf lekker te leren koken. Zijn culinaire avonturen blogt hij op lekkerhapje.nl. Als die geen heldendaden aan het verrichten is in de keuken, doet hij dat op het basketbalveld of voor zijn baas in de Telecom/ICT.

Laat een reactie achter

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.