Door de zalmwraps moest ik weer denken aan andere recepten die ik lang geleden via email ontvangen heb en waarbij ook allerlei lekkers in een tortilla gewikkeld wordt. Een recept waarbij roomkaas en komkommer “gewrapt” worden, kreeg ik van Lavinia.
Dit recept kwam van Ivonne. Ditmaal wordt tonijn op een bedje van pesto en sla in een tortilla gewikkeld.
Ingrediënten
- Mexicaanse wrap tortilla’s
- pesto
- blikje tonijn in water
- sla
Bereidingswijze
Open het blikje tonijn en laat het water er uit lekken.
Smeer de tortilla aan een kant in met Pesto. Leg hierop wat blaadjes sla en verdeeel hierop weer de tonijn. Let er weer op dat je alles goed verdeelt, zodat na oprollen de wrap overal even dik is. Breng het geheel ventueel nog wat op smaak met zout en peper.
Rol de tortilla op, snijd hem in stukjes, prikkertje er doorheen en smullen maar!
Eventueel kun je de tortilla ook vervangen door plakjes ham, ook erg smakelijk.
Eigenlijk zijn de variaties eindeloos en alleen beperkt door je vermogen om lekkere combinaties te bedenken. Wat je ook verzint, zulke wraps zijn en blijven een ideale snack voor verjaardagen en feestjes.