Ingrediënten
- aardappels (kilo geschild, gekookt, geprakt en afgekoeld)
- mayonaise
- ketchup (paar kneepjes)
- augurken (8 stuks in kleine stukjes)
- zilveruitjes (eetlepel of 6)
- boterhammenworst (4 dikke plakken in kleine blokjes)
- 6 gekookte eieren (kleine stukjes)
- groot blik met doperwten en worteltjes
- twee tenen knoflook uitgeperst
- peper en zout naar smaak
Bereidingswijze
Goed, als je dit allemaal klaar hebt staan is het bereiden verder een koud kunstje. Roer de Mayonaise en de aardappels eerst door elkaar. Zorg ervoor dat je niet gelijk heel veel mayo bij de piepers gooit, want je moet eea niet te overdrijven. Het devies is: verdeel en heers. Dus kijk of je genoeg hebt, zo niet, beetje erbij…
Als dit een mooi mengsel is, roer dan de rest van de ingrediënten er doorheen.
Gooi het mengsel op een platte schaal, smeer er nog wat mayo overheen, garneer met tomaat en plakjes gekookt ei en zet hem neer. Blijft in de koelkast nog wel een paar dagen goed.
O Heer,
Meeste mensen die op huzarensalade komen, hebben behoefte aan hoeveelheden en wel hoeveel aardappels, appels en bieten op hoeveel personen. De rest verzinnen zij wel. En juist die informatie mis ik in jouw site.
En probeer eens een avocado met een beetje citroensap en de zoete chilisaus. Net ontdekt.
Gr
Jan M.
hey hey
ik ga deze proberen ;)
zonder avocado dan
iedereen heeft altijd wel iets op te merken whahahaha
maar mssl
Er is maar een huzarensalade en dat is met puur rundvlees.
de overige ingredienten zijn aardappel (beetgaar) in blokjes
komkommer in blokjes
appel in blokjes en meteen met de komkommer mengen (tegen het bruin worden)
uien in blokjes.
en (liefst zelf gemaakte) zure mayonaise.
Alles mengen tot een homogene massa.
Gr…..Jan
Wij gaan dit recept proberen. We hopen dat het lkkr en eetbaar is. Bedankt eeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!
Groet Mari
Sorry maar dit is een totaal verziekt recept van een lekkere huzarensalade.
Vooral die knoflook en ketchup.Baaaah.
Houdt je aan de originele recepten!
Op deze manier wordt het allemaal eenheidsvoer met veel mayonaise.
Ingredienten:gekookte aardappels-appel-ui-gekookt rundvlees-augurk
Dit in blokjes snijden.En voorzichtig mengen,maak er geen papzooi van.
Aanmaken met zout-peper-olie en wat azijn.
Eventueel mayonaise apart serveren
Garneren kun je met tomaat,ei en augurk.
Eet smakelijk,en leer weer smaken herkennen!
Ieder zijn smaak. Zoals je misschien weet is smaak niet iets wat feitelijk vast staat. Jij vindt het niks, prima, maar ik moet er niet aandenken die zooi te eten die je als huzaar probeert te verkopen. Leer een ander zijn keuzes te respecteren in plaats van me jou idee door de strot te duwen.
Mensen, play nice.
(en mark, respecteer ook otto’s keuze!)