How Bourbon is made

This entry is part 1 of 5 in the series Proost!

De laatste post in de serie “Proost!” is alweer van 7 maanden terug. Daarin linkte ik naar een artikeltje van The Art of Manliness waarin beschreven wordt hoe je Whiskey moet drinken: van de keuze van het glas, tot aan de manier van proeven.

Voor diegenen die nog meer willen weten over dit “levenswater” onderstaande YouTube filmpje waarin uitgelegd wat er allemaal komt kijken bij het distilleren en bereiden van Bourbon (en Bourbon – hebben we de vorige keer geleerd – is dan weer Amerikaanse whiskey waarbij de graanmix voor tenminste 51% uit maïs bestaat).

Proost en fijn weekend!

https://www.youtube.com/watch?v=ROzOkaLKP_w

Series NavigationDe perfecte martini >>
This entry was posted in Links by Alberto. Bookmark the permalink.

About Alberto

Alberto is een in Spanje geboren,halve venezolaan, die al jaren in Nederland woont. Hij houdt van lekker eten en bedacht lang geleden dat die daar het vaakst van kon genieten door zelf lekker te leren koken. Zijn culinaire avonturen blogt hij op lekkerhapje.nl. Als die geen heldendaden aan het verrichten is in de keuken, doet hij dat op het basketbalveld of voor zijn baas in de Telecom/ICT.

Laat een reactie achter

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.