De perfecte martini

This entry is part 2 of 5 in the series Proost!

Een nieuw, hopelijk terugkerend, rubriekje op de site: elke vrijdag een booze-linkje om het weekend proostend in te luiden. Op z’n DWDD’s geïnspireerd door (=idee gejat van) de Friday Drink Links van de Coudal Partners.

Als bedankje voor de inspiratie linken we om de rubriek af te trappen naar hun beschrijving van de perfecte martini.

Series Navigation<< How Bourbon is madeHow to drink whiskey >>
This entry was posted in Links by Alberto. Bookmark the permalink.

About Alberto

Alberto is een in Spanje geboren,halve venezolaan, die al jaren in Nederland woont. Hij houdt van lekker eten en bedacht lang geleden dat die daar het vaakst van kon genieten door zelf lekker te leren koken. Zijn culinaire avonturen blogt hij op lekkerhapje.nl. Als die geen heldendaden aan het verrichten is in de keuken, doet hij dat op het basketbalveld of voor zijn baas in de Telecom/ICT.

Laat een reactie achter

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.