De eerste gekozen #burgermeester

This entry is part 1 of 7 in the series #burgeroorlog

Tijd voor de eerst gekozen #burgermeester!

In de onderlinge #burgeroorlog tussen Mark en mij over wie de lekkerste burger kan maken, zijn de eerste twee recepten eindelijk binnen. Welke van de twee lijkt jou de lekkerste burger? Mark’s Bacon cheeseburger, of mijn Feta burger? Maak je keuze hieronder!

En als jij denkt een nog lekkerdere burger in huis te hebben, stuur je recept plus foto (of link naar het recept op je eigen site), dan nemen we je bij de volgende #burgeroorlog mee in de strijd!

Series NavigationFeta burger >>
This entry was posted in Algemeen by Alberto. Bookmark the permalink.

About Alberto

Alberto is een in Spanje geboren,halve venezolaan, die al jaren in Nederland woont. Hij houdt van lekker eten en bedacht lang geleden dat die daar het vaakst van kon genieten door zelf lekker te leren koken. Zijn culinaire avonturen blogt hij op lekkerhapje.nl. Als die geen heldendaden aan het verrichten is in de keuken, doet hij dat op het basketbalveld of voor zijn baas in de Telecom/ICT.

2 thoughts on “De eerste gekozen #burgermeester

  1. Oei… Moeilijk keus… Zo op het eerste gezicht, zou ik meteen voor de bacon cheeseburger gaan… Mmm… Everything tastes good if it has bacon on it… :p Maar, kanttekening bij dat broodje… Het lijkt me een te klef geheel… Zacht broodje, sausjes, kaas… De fetaburger daarentegen spreekt me meer aan, en dat terwijl ik geen feta lust… De smaken zijn frisser, terwijl de baconburger meer vettig is… Dus mijn keuze, de fetaburger zonder feta, maar met bacon, lol…

Laat een reactie achter

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.