Niet zo lang geleden kwamen de zwager en zijn vriendin om te eten. Het toetje was als gezegd de dadeltaart en het hoofdgerecht de Italiaanse hamburgers . Om deze laatste nog extra op te leuken, maakte ik daar een basilicum mayonaise bij.
Ingrediënten
250 ml mayonaise
1 citroen
handjevol verse basilicum
Bereidingswijze
Snipper de basilicumblaadjes fijn.
Rasp de schil van de citroen en pers hem uit.
Meng de basilicumblaadjes, citroenrasp en citroensap door de mayonaise. Presto!
Like this: Like Loading...
Related
This entry was posted in Italiaans , Mediterraan , Sauzen by Alberto . Bookmark the permalink .
About Alberto
Alberto is een in Spanje geboren,halve venezolaan, die al jaren in Nederland woont. Hij houdt van lekker eten en bedacht lang geleden dat die daar het vaakst van kon genieten door zelf lekker te leren koken. Zijn culinaire avonturen blogt hij op lekkerhapje.nl.
Als die geen heldendaden aan het verrichten is in de keuken, doet hij dat op het basketbalveld of voor zijn baas in de Telecom/ICT.
Er was eens een brein… ;)
Ja… Denk dat ik dat stukje even moet herschrijven. En als je voor jezelf ook iets hebt, stuur maar op!