Zomerse tonijnsalade in pitabroodjes

Nu de zomer goed en wel aangebroken is, gaan we er natuurlijk voor om met een zo min mogelijke inspanning toch lekker in het zonnetje te kunnen eten. Hier is dan een goed alternatief, voor de liefhebbers van tonijn en zomerse smaken…

Ingrediënten

  • 2 handen vol met fijngesneden ijsbergsla
  • 1 klein potje maïs
  • 1 tomaat in kleine stukjes
  • 2 eieren hard gekookt, in kleine stukjes
  • 1 kleine rode paprika in kleine stukjes
  • 1 blikje tonijn op water
  • Twee eetlepels mayonaise
  • Pitabroodjes

Bereidingswijze

Goed, hoe moeilijk kan het zijn dit te maken? Heel niet!

Gooi de sla in een schaal, daarbij de tomaat, paprika, eieren en tonijn. Dan de mayonaise erdoor roeren. Als laatste de maïs erdoor en op smaak brengen met zout en peper. De pita’s komen nu warm uit de oven c.q. het broodrooster. Opensnijden, vullen en lekker eten!

Het kan zo makkelijk zijn!

This entry was posted in Alle Recepten, Fingerfood, Vis and tagged , , , , , , , by Mark. Bookmark the permalink.

About Mark

Een liefhebber van lekker eten. Less is more en more is altijd welkom! Ik heb een voorliefde voor de Italiaanse keuken, maar oer-Hollandse gerechten sla ik ook niet af. voorts zijn sauzen favoriet bij me. Wat niet vraag je je af? Wel, Haring en rode kool. Ben dus breed georiënteerd en geïnteresseerd. Mijn liefde voor eten heeft er ook voor gezorgd dat ik een wat te ruime opslag heb gecreeerd voor al dit lekkers en ik dus eigenlijk constant in gevecht ben tegen de kilo's. tegenstrijdig? zeker! maar ik laat me er niet door kisten! Lees ze en bedenk dat de enige limiet met koken de door jezelf opgelegde is! Everything goes!

Laat een reactie achter

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.