Eva Longoria’s pasta met citroensaus

Eva Longoria's pasta met citroensaus

William Anthony Parker heeft het gemaakt. Hij is niet alleen al jaren vaste keuze in de Franse nationale basketbalploeg, maar hij is ook de aanvoerder. Hij speelt niet alleen al jaren in de NBA (de amerikaanse prof competitie, algemeen beschouwd als de beste van de wereld), maar hij is een van de sterren van de San Antonio Spurs, de beste ploeg van de afgelopen jaren. Niet alleen heeft hij al 3 kampioenschappen veroverd met de Spurs, afgelopen vrijdag werd hij ook nog eens verkozen tot de meest waardevolle speler van de finale van dit jaar.

Tony & EvaMaar het onomstotelijk bewijs dat Tony Parker het heeft gemaakt is het feit dat hij niet alleen op het punt staat te trouwen met Desperate Housewife Eva Longoria, maar dat zij ook nog eens zijn favoriete eten klaarmaakt voor elke wedstrijd!

Atleten hebben koolhydraten nodig voor ze een inspanning leveren en Tony neemt de zijne graag in de vorm van pasta op smaak gebracht met citroensap. En Eva is niet te beroerd om dat voor hem klaar te maken.

“Tony pretty much eats the same thing every day before a game,” e-mails the future Mrs. Parker, Eva Longoria. Eva prepares Tony’s “favorite lemon pasta,” which he eats about 1 p.m. before he takes a nap.

(and he takes a nap!!! Jaloers? Ik? Neeee…)

Daarom, na het Champions League geïnspireerd recept, hier een heus recept uit de NBA: Eva Longoria’s citroen pasta.

Ingrediënten

3-4 personen

  • 120 ml room
  • 120 ml runderbouillon
  • 120 ml citroensap
  • 400 gram spaghetti

Bereidingswijze

Breng de room en de bouillon aan de kook in een pan en laat het doorkoken totdat de helft van het vocht is ingedampt. Voeg de citroensap toe en laat de saus zachtjes doorkoken.

Kook in een andere pan de pasta beetgaar. Giet de pasta af en voeg het in de andere pan bij de saus. Haal de pan van het vuur en laat de pasta weken in de saus. Na 10 minuten weken is de pasta klaar om geserveerd te worden!

Laat een reactie achter

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.