Tonijnsalade met appel

Hier dan, direct uit mijn inbox, het laatste recept wat ik van Lavinia gekregen heb. Dit keeer gaat het om een eenvoudige en lekkere salade, die volgens Lavinia zelf erg goed gaat bij de “smelly balls”.

Ingrediënten

1 persoon

  • veldsla
  • zout
  • peper
  • 2 eetlepels pijnboompitten
  • 1 blikje tonijn
  • 1 ui
  • 1 appel
  • 1 tomaat

Bereidingswijze

Schil de appel, verwijder het klokhuis en snijd de appel in hapklare brokken. Snipper de ui en snijd de tomaat in blokjes. OPen het blikje tonijn en laat het uitlekken.

Doe de veldsla in een kom samen met de gesneden appel, ui en tomaat. Voeg de geroosterde pijnboompitten en de tonijn toe. Roer alle ingrediënten goed door elkaar en breng de salade op smaak met peper en zout.

This entry was posted in Alle Recepten, Salades, Voorgerechten, Vis by Alberto. Bookmark the permalink.

About Alberto

Alberto is een in Spanje geboren,halve venezolaan, die al jaren in Nederland woont. Hij houdt van lekker eten en bedacht lang geleden dat die daar het vaakst van kon genieten door zelf lekker te leren koken. Zijn culinaire avonturen blogt hij op lekkerhapje.nl. Als die geen heldendaden aan het verrichten is in de keuken, doet hij dat op het basketbalveld of voor zijn baas in de Telecom/ICT.

Laat een reactie achter

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.