Ingrediënten
- 3 witte boterhammen geroosterd
- 3 eieren
- champignons
- rosbief
- kaas (oude, geraspt)
- kleine Boursin (helft)
- tomaat
- pesto (groen)
Al watertandend gaan we aan de slag!
Dit uitsmijtertje vergt nogal wat voorwerk, maar ja, dan heb je wel wat. Rooster eerst de boterhammen. Leg ze op een bord en besmeer ze met de pesto (veel of weinig, wat je smaak is). Snij dan de tomaat in dunne plakjes. Niet genoeg aan 1 tomaat? Dan snij je er twee!
Bak de tomaat in een koekenpan met wat zout eventjes zacht. Niet te zacht want het moet nog op de bammen. Dat doe je nu. Hierover leg je je rosbief.
Nu in de pan je champignons gooien en bakken. Zijn ze mooi gebakken? Goed zo, de helft van de kleine Boursin erbij! Tegelijkertijd bak je in een andere koekenpan de 3 eieren met daarover de geraspte kaas..
Over de boterhammen nu eerst de champignons met Boursin en daarover het ei met kaas.
Machtig? Ja! Maar wel machtig lekker! Was het maar elke avond een zuipavond!
Alles leuk en aardig maar moet er geen recept voor een baby-papje op lekkerhapje? Of voor beschuit met muisjes? Mark, gefeliciteerd!
(zusje van de webmaster)
Dank je! Natuurlijk komt dat er, maar voorlopig eet ie alleen nog maar Nutrilon (melk uit het flesje) dus heb ik nog niet echt de mogelijkheid om wat te knutselen…