Introducing: De Lekker Hapje Cadeauwijzer

ch141209Niet zo tevreden over de cadeaus die je van de Sint gekregen hebt vorige week? Zoek je inspiratie voor je volgende verlanglijstje? Of misschien had je zelf wat betere cadeaus willen geven, maar wist je gewoon niet zo goed wat je moest kopen?

Have no fear, de Lekker Hapje Cadeauwijzer is hier. De beste cadeautips voor de hobbykok in je vriendenkring of familie. Dit jaar te laat voor Sinterklaas, maar nog op tijd voor kerst.

Ik zal de cadeauwijzer blijven aanvullen met nieuwe tips wanneer ik weer iets leuks tegenkom. Heb je zelf nog ideeën of suggesties, geef ze door via alberto@tobias.es, of via Twitter @lekkerhapje of Facebook.

This entry was posted in Links by Alberto. Bookmark the permalink.

About Alberto

Alberto is een in Spanje geboren,halve venezolaan, die al jaren in Nederland woont. Hij houdt van lekker eten en bedacht lang geleden dat die daar het vaakst van kon genieten door zelf lekker te leren koken. Zijn culinaire avonturen blogt hij op lekkerhapje.nl. Als die geen heldendaden aan het verrichten is in de keuken, doet hij dat op het basketbalveld of voor zijn baas in de Telecom/ICT.

Laat een reactie achter

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.