Kruidnoten vs. pepernoten

Bekend met het verschil tussen pepernoten en kruidnoten? Nee? Dan ben je in goed gezelschap. Dit heeft mede eetblogger Meneer Wateetons (een naam die veel vragen oproept: wie wordt er bedoeld met “ons”? Waarom worden ze ergens door opgegeten? En inderdaad, “wat” eet ze dan?) er toe gebracht om voor eens en altijd het verschil duidelijk voor iedereen uiteentezetten op de site needatzijnkruidnoten.com.

Gaat heen en bestudeer het, zodat je komend weekend bij het suprises uitpakken je vrienden en familie kunt imponeren met je enorme kennis van strooigoed.

This entry was posted in Curiosa, Links by Alberto. Bookmark the permalink.

About Alberto

Alberto is een in Spanje geboren,halve venezolaan, die al jaren in Nederland woont. Hij houdt van lekker eten en bedacht lang geleden dat die daar het vaakst van kon genieten door zelf lekker te leren koken. Zijn culinaire avonturen blogt hij op lekkerhapje.nl. Als die geen heldendaden aan het verrichten is in de keuken, doet hij dat op het basketbalveld of voor zijn baas in de Telecom/ICT.

Laat een reactie achter

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.