EK Manager

We onderbreken kort de reguliere, maar de laatste tijd spaarzame, stroom aan recepten om een (hopelijk) leuke zijstap te maken.

Eind deze week begint het Europees Kampioenschap voetbal in Oostenrijk en Zwitserland (=Zwitsenrijk) en zoals bij elk toernooi doe ik weer met wat vrienden mee aan zo’n online ek-spelletje. Iedereen stelt een team samen met spelers uit de deelnemende landen en krijgt punten naarmate deze spelers scoren, winnen, assists geven of de nul weten te houden.

Nu leek het met wel leuk om de lezers van Lekker Hapje uit te nodigen ook mee te doen. Lijkt je dat ook wat, snel je dan naar http://www.ekmanager.nl, schrijf je in en stel je team samen. Sluit je vervolgens aan bij de Lekker Hapje subleague:

  • subleague: “Lekker Hapje”
  • login: lekker
  • password: hapje

Het is nog kort dag, dus ik ben benieuwd of er nog mensen zich zullen aanmelden.

En dan hervatten we nu weer de reguliere stroom aan recepten…

This entry was posted in Algemeen, Curiosa and tagged , by Alberto. Bookmark the permalink.

About Alberto

Alberto is een in Spanje geboren,halve venezolaan, die al jaren in Nederland woont. Hij houdt van lekker eten en bedacht lang geleden dat die daar het vaakst van kon genieten door zelf lekker te leren koken. Zijn culinaire avonturen blogt hij op lekkerhapje.nl. Als die geen heldendaden aan het verrichten is in de keuken, doet hij dat op het basketbalveld of voor zijn baas in de Telecom/ICT.

Laat een reactie achter

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.