Virtueel kokkerellen met je Nintendo Wii

Cooking Mama: Cook Off

Sinds enige tijd ben ik de trotse bezitter van een Nintendo Wii (geen geringe prestatie!). Dit heeft tot gevolg gehad dat ik nu de “game scene” ben gaan volgen om op de hoogte te blijven van de leuke nieuwe games voor mijn nieuw speelgoed.

Zo las ik bij Wired een bespreking van het spel Cooking Mama: Cook Off. Inderdaad, een computerspel waarbij het doel is om recepten (o.a. paella, borscht, bouillabaise, chow mein en fish & chips) zo goed mogelijk klaar te maken. Met de hulp van de beweginssensoren in de Wii-controller en de (irritante) aanwijzingen van Cooking Mama zelf moet je groenten snijden, vlees bakken, deeg kneden, etc.

Origineel? Zeker. Maar originaliteit levert niet altijd iets goeds op en uit de besprekingen valt op te maken dat het spel niet heel erg leuk is. Ik houd het dan maar ook liever bij écht koken in mijn niet-virtuele keuken.

Meer info:

This entry was posted in Curiosa by Alberto. Bookmark the permalink.

About Alberto

Alberto is een in Spanje geboren,halve venezolaan, die al jaren in Nederland woont. Hij houdt van lekker eten en bedacht lang geleden dat die daar het vaakst van kon genieten door zelf lekker te leren koken. Zijn culinaire avonturen blogt hij op lekkerhapje.nl. Als die geen heldendaden aan het verrichten is in de keuken, doet hij dat op het basketbalveld of voor zijn baas in de Telecom/ICT.

Laat een reactie achter

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.