Tagliatelle met Boursin, geroosterde paprika en tomaatjes

Bereidingswijze

Ingrediënten

 • spekblokjes
 • 1 bakje Tasty-Tom tomaatjes
 • 1 rood uitje
 • 1 pot greoosterde paprika’s
 • 1 bakje Boursin
 • koksroom
 • tagliatelle

Bak spekblokjes uit in een pan en houd ze apart op een keukenpapiertje (uitlekken zogezegd). Snijd (een bakje) “Tasty-Tom’s” (kleine tomaatjes) in zessen. Hak een rood uitje zeer fijn en haal uit een pot een geroosterde paprika en hak deze in stukjes. Haal vervolgens je Boursin uit de koelkast (jawel, de grote want dat vinden we lekker).

Tagliatelle met Boursin, geroosterde paprika en tomaatjes

Goed, zet een hapjespan aan en doe hier wat olijfolie in om het uitje in te bakken. Niet doorbakken, gewoon tot ie wat glazig uit zijn ogen kijkt, gooi dan de tomaten erbij. Let er wel op dat je het vuur niet te hoog hebt staan, want anders zijn je tomaten straks prut en dat wil je niet met het oog op de velletjes die dan in je saus zitten. Even warmen die tomaatjes en dan de Boursin erbij gooien. Wellicht een scheutje kookroom voor als de saus wat te dik is naar je zin.

Laat rustig smelten onder constant roeren. Als de saus een geheel is, de paprika en spekjes erbij, nog een minuutje doorkoken en dan bij de gekookte tagliatelle smijten en smullen maar!

Tagliatelle met Boursin, geroosterde paprika en tomaatjes

Zie ook:

 • Penne alla Rusticana
 • Tagliatelle met Boursin, geroosterde paprika en tomaatjes
This entry was posted in Alle Recepten, Hoofdgerechten, Pasta by Mark. Bookmark the permalink.

About Mark

Een liefhebber van lekker eten. Less is more en more is altijd welkom! Ik heb een voorliefde voor de Italiaanse keuken, maar oer-Hollandse gerechten sla ik ook niet af. voorts zijn sauzen favoriet bij me. Wat niet vraag je je af? Wel, Haring en rode kool. Ben dus breed georiënteerd en geïnteresseerd. Mijn liefde voor eten heeft er ook voor gezorgd dat ik een wat te ruime opslag heb gecreeerd voor al dit lekkers en ik dus eigenlijk constant in gevecht ben tegen de kilo's. tegenstrijdig? zeker! maar ik laat me er niet door kisten! Lees ze en bedenk dat de enige limiet met koken de door jezelf opgelegde is! Everything goes!

3 thoughts on “Tagliatelle met Boursin, geroosterde paprika en tomaatjes

 1. Pingback: Recept met gegrilde paprika’s uit (oh the horror) pot… | News from the void...

 2. Pingback: Recept met gegrilde paprika’s uit (oh the horror) pot… | Huttiesroow

Laat een reactie achter

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.