Chinees Buffet

Bij Chinees eten denkt de gemiddelde Nederlander aan nummer 42 met nasi. Belangrijker in dit kader is toch eigenlijk iets meer hoe de gemiddelde Chinees erover denkt. Chinees eten in China betekent diverse gerechten bereiden, kommetje rijst in je ene hand, eetstokjes in de andere en pakken waar je zin in hebt. Zo’n setting leent zich natuurlijk uitermate voor wanneer je een wat grotere groep eters krijgt.

Indische Rijsttafel

Deze site kent een ruime verzameling aan Italiaanse en Spaanse gerechten, en toegegeven, na een half jaar in Italië gewoond te hebben, heb ook ik een voorliefde tot gerechten uit die hoek. De wereld is echter meer dan alleen Italië en met 1,3 miljard Chinezen is het dan ook niet meer dan logisch dat ook aan hun genre enige aandacht wordt besteed.

Lekker Hapje Cup 2009

Komende zomer wordt in Zuid Afrika de Confederations Cup gehouden. Parallel hieraan zal de Lekker Hapje Cup worden gehouden.

Lekker Hapje Cup 2010

Na het succes afgelopen zomer van de eerste Lekker Hapje Cup, wil ik het volgend jaar nog grootser aanpakken met de Lekker Hapje Cup 2010, parallel aan het WK voetbal in Zuid-Afrika.