Kerstmenu 2009

Door de titel boven deze post zal menig lezer misschien denken dat er een lng verhaal volg met nauwkeurig uitgezocht recepten voor uitgebreid kerstdiner. Dat vereist echter veel planning en voorbereiding, iets waar we hier bij Lekker Hapje niet altijd in uitblinken (de lezer die vandaag nog op de site komt en dit leest om ideeën op te doen, kan daar waarschijnlijk over mee praten). Daarom gewoon weer eenzelfde post als vorig jaar,  waarin ik wat menusuggesties uit de archieven pluk en de lezer doorverwijs naar de betere kook- en receptensites waar men wel tijd en moeite in zulke zaken steekt.

Uit de Archieven

Dit is voor een deel dezelfde lijst als vorig jaar, aangevuld met de meest kerstwaardige recepten die in 2009 op de site zijn verschenen.

Voorgerechten:

Hoofdgerechten:

Nagerechten:

Elders op het Online Internet

Foto van duane.schoon op Flickr.

This entry was posted in Links and tagged , by Alberto. Bookmark the permalink.

About Alberto

Alberto is een in Spanje geboren,halve venezolaan, die al jaren in Nederland woont. Hij houdt van lekker eten en bedacht lang geleden dat die daar het vaakst van kon genieten door zelf lekker te leren koken. Zijn culinaire avonturen blogt hij op lekkerhapje.nl. Als die geen heldendaden aan het verrichten is in de keuken, doet hij dat op het basketbalveld of voor zijn baas in de Telecom/ICT.

Laat een reactie achter

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.