Lekker Hapje Cup: de finale!

Het is zo ver! Na een maand vol hoogte- en dieptepunten zijn we bij de finale van de eerste Lekker Hapje Cup beland.

In de ene hoek staan de dames van Excellent-eten namens Italië. Na een oppermachtig vertoon in de groepsronde dankzij hun rode paste met ricotta, haalden ze met hun scaloppine met balsamicoaardappeltjes de finale op het nippertje.

Tegenover hun in de andere hoek staat GJ, die met zijn flair en charme de smaakmaker van het toernooi tot nu toe genoemd kan worden. Zijn Zuid Afrika heeft de tegenstanders steeds vroeg in de rondes overrompeld en elke keer een snelle voorsprong opgebouwd die steeds genoeg is gebleken om de volgende ronde te halen. in de groepsronde gebeurde dat, ondanks alle controverse, met de jan in die sak . De halve finale werd gewonnen met het tradtionele bier potjie.

Beide finalisten brengen overigens hun A-game naar de eindstrijd. Op hun website geven de Italiaanse coaches zelf toe dat ze het beste voor het laatst hebben bewaard en bij Zuid Afrika is materiaalman Giesen op tijd terug om uit te pakken met de braai.

De finalisten:

Lees beide recepten door, maak ze thuis kalar en breng hieronder je stem uit op het recept die van jou de Lekker Hapje Cup 2009 mag winnen. Stemmen kan tot het einde van 12 juli.

This entry was posted in Lekker Hapje Cup by Alberto. Bookmark the permalink.

About Alberto

Alberto is een in Spanje geboren,halve venezolaan, die al jaren in Nederland woont. Hij houdt van lekker eten en bedacht lang geleden dat die daar het vaakst van kon genieten door zelf lekker te leren koken. Zijn culinaire avonturen blogt hij op lekkerhapje.nl. Als die geen heldendaden aan het verrichten is in de keuken, doet hij dat op het basketbalveld of voor zijn baas in de Telecom/ICT.

Laat een reactie achter

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.