Jamón

Jamón, originally uploaded by atr75.

Thuis komen bij paps en mams is altijd goed.

Zeker als er een pata negra op het keukenaanrecht staat!

This entry was posted in Algemeen and tagged , by Alberto. Bookmark the permalink.

About Alberto

Alberto is een in Spanje geboren,halve venezolaan, die al jaren in Nederland woont. Hij houdt van lekker eten en bedacht lang geleden dat die daar het vaakst van kon genieten door zelf lekker te leren koken. Zijn culinaire avonturen blogt hij op lekkerhapje.nl. Als die geen heldendaden aan het verrichten is in de keuken, doet hij dat op het basketbalveld of voor zijn baas in de Telecom/ICT.

2 thoughts on “Jamón

  1. These are real family values!!
    serrano pata negra is excellent, no comparison with other “items” called hams, jambon, etc which are just raw meat poorly cured or even smoked.

  2. Ik ben jaloers…. Maarehhh De ‘tag’ Serrano is toch niet helemaal op z’n plaats bij Pata Negra? Laatst genoemde ligt bij mij toch nog net wat beter op de tong nl! Maar doet niets af aan die fantastische pica!!!
    Zie dat ie ook met de hand gesneden wordt zoals het hoort… HEERLIJK!!!! Send me a piece?

Laat een reactie achter

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.